Dnevni horoskop za petak,3.mart:Vreme je da karma nagradi!

Dnevni horoskop za petak,3.mart:Vreme je da karma nagradi!

2. Marta 2023 0 By Dejana

  Prvi petak u mesecu martu je pred nama, evo prilike da saznate sta vam donosi…

 

OVAN

Petak koji je pred nama ce vama biti talican. Ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi. Vazno je da kazemo da   treba da idete korak po korak i da uzivate u onome sto imate.  Sreca vam kuca na vrata.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo kada je u pitanju ovaj petak jeste da treba da uzivate u onom sto imate. Vama ce ovaj dan doneti mogucnost ostvarenja jedne velike  zelje. Sada je pravo vreme da mislite na sebe.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je vreme da razmislite o svemu. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Sve ostalo je sada na vama.

 

 RAK

Moguce je da cete u danima koji su pred nama dobiti sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je pitanje da li je to ono sto zelite.

 

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za promene. Samo se posvetite sebi i uzivajte u onome sto sledi. Ljubav moze da vam pokuca na vrata u danima koji su pred nama. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Sjajno se osecate i vazno je da idete korak po korak ka ostvarenju svojih zelja. Samo je bitno da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite i da znate da postoji neko ko vas voli.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2