Dnevni horoskop za 4.mart:Evo kome ce subota biti prelepa!

Dnevni horoskop za 4.mart:Evo kome ce subota biti prelepa!

3. Marta 2023 0 By Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Neko ste ko je dugo cekao  na to da se okrene kolo srece ali sada ce konacno sve biti moguce.Vazno je da ne odustajete od onog sto naumite ni u kom slucaju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Vazno je da imate na umu da  ste nekome vazni.  Da postoji neko na koga mozete da se oslonite  i neko ko je prema vama iskren.Ovo ce biti subota kada ljubav moze da pobedi, sve ostalo je na vama.

 

STRELAC

Moramo da kazemo da ce ova subota biti dan za romansu. Dakle vreme je da se posvetite ljubavi i imajte na umu da je sreca konacno na korak od vas.  Uz samo malo srece dolazi do promena koje niste mogli  ni da zamislite.

 

JARAC

Ono sto moramo da  kazemo jeste da su pred vama dani kada cete saznati da vas neko voli. Da postoji neko na koga  mozete da se oslonite.  Samo idite korak ko korak i nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

VODOLIJA

Vazno je da idete ka svom cilju.  Sledi vam prilika da se uverite u to da vas neko voli. Samo idite ka svom cilju i imajte na umu da su cuda itekako moguca.Postoji neko  na koga mozete da se oslonite.

 

 RIBE

Ovo ce biti dan kada cete dobiti ono sto zelite. Ali, vazno je da imate na umu da morate da smanjite svoja ocekivanja. Cini se da ocekujete puno kada je u pitanju jedan rak, ali ne mozete dobiti sve ono sto zelite…

Stranice: 1 2