Dnevni ljubavni horoskop za 4.mart:Subota iz snova ili dan kada ce srce biti slomljeno!

Dnevni ljubavni horoskop za 4.mart:Subota iz snova ili dan kada ce srce biti slomljeno!

3. Marta 2023 0 By Dejana

Sledi jos jedna subota. Moramo da kazemo da  nema sumnje da ce jedan znak danas da se razocara…

 

OVAN

Sledi subota,ali moramo da kazemo da  treba da smanjite svoja ocekivanja. Cini se da u ovom trenutku ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Vazno je da o svemu dobro razmislite i da idete korak po korak ka svom cilju…

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo  jeste da nema nimalo sumnje da sledi dan kada cete  saznati da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite.  Ako nas pitate za savet imajte na umu da su svakako cuda moguca u danima pred nama.

 

 BLIZANCI

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da treba da znate da vas  neko voli. Da postoji neko na koga  mozete da se oslonite i neko ko ce vam biti podrska u svemu.Samo nemojte odustajati od onog sto zelite i idite korak po korak.

 

RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je izvesno da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam bude podrska u svemu i da idete ka svom cilju. Ova subota donosi novu sansu.

 

LAV

Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za ljubav i dani tokom kojih cete saznati da postoji neko na koga mozete da se oslonite.  Sledi vam subota kada ljubav bez imalo sumnje moze da pobedi,  a sve ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Bice ovo dan za iznenadjenja i ako ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli onda ste to vi.Kada je u pitanju ova  subota vazno je da ne odustajete od onog sto naumite.   Neko ce biti spreman da vam dokaze ljubav na delu

 Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2