Dnevni horoskop za 6.mart:Ponedeljak koji donosi velike promene!

Dnevni horoskop za 6.mart:Ponedeljak koji donosi velike promene!

5. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ovaj ponedeljak nece doneti ono sto zelite ali to ne znaci da treba da ocajavate. Moze vam biti lepo cak i ako ste slobodni…  Imajte na umu da je nekada samoca najbolja moguca opcija.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Samo krenite dalje i nemojte gledati unazad. Imajte na umu da su pred vama dani kada ce sve doci na svoje i kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Ovaj dan donosi mogucnost da pocnete ispocetka.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da vas  neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je vazno da se posvetite sebi i da uzivate u onome sto imate. Vama ce ovaj dan biti prilika da ostvarite svoje zelje i dodjete do svog cilja.

 

 VODOLIJA

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo. Cinili ste sve sto ste mogli za jednog lava. Sada je doslo pravo vreme da sebe i svoje zelje stavite na prvo mesto. Itekako vam moze biti lepo.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas neko voli. Da postoji neko na koga mozete da se oslonite i neko ko ce biti spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Savet koji imamo za vas jeste da toj osobi date sansu…

Stranice: 1 2