Dnevni horoskop za 6.mart:Ponedeljak koji donosi velike promene!

Dnevni horoskop za 6.mart:Ponedeljak koji donosi velike promene!

5. Marta 2023 0 By Dejana

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ovim znacima sledi zanimljiv period…

 

 OVAN

Ponedeljak je pred nama. Ovo ce biti dan kada cete shvatiti da postoji neko iz vase blizine ko o vama mnogo misli. Ako zelite savet, onda znajte da ta osoba zasluzuje da joj date priliku.

 

 BIK

Moramo da kazemo da ce ovo biti dan za iznenadjenja i da su tek pred vama dani kada sve moze da dodje na svoje. Postoji neko ko je spreman da se bori za vas i ko zeli da vas  usreci. Ostalo je na vama.

 

 BLIZANCI

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vama sledi period kada sve moze da dodje na svoje. Sledi vam period za iznenadjena,a ovaj ponedeljak ce doneti nesto jako lepo i zanimljivo.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren prema vama i da nema nimalo sumnje da bi itekako umeo i mogao da vas usreci. Sve ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Ono sto je vrlo vazno da kazemo kada je ovaj dan u pitanju jeste da ste znak koji ce se uveriti u neciju ljubav.  Ponedeljak koji je pred nama moze da donese ostvarenje jedne velike zelje, bas kao sto ste ocekivali.

 

 DEVICA

Ponedeljak je pred nama i vama ce ovaj dan doneti ostvarenje zelje. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali moguce je da cete konacno moci da kazete da ste dobili ono sto  zelite. Jako vam znaci sto je jedan lav uz vas.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2