Dnevni ljubavni horoskop za 6.mart:Nekome ce ovaj ponedeljak doneti mogucnost ostvarenja zelje!

Dnevni ljubavni horoskop za 6.mart:Nekome ce ovaj ponedeljak doneti mogucnost ostvarenja zelje!

5. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moguce je da su pred vama dani za iznenadjenja. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali sada cete konacno shvatiti o kome je rec. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Nekome ste iskreno vazni.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jedan rak je uz vas i iskren je u svojim namerama. Ako bi ste mu dali sansu, on bi itekako mogao da vas usreci. Ovo je period kada treba da toj osobi date priliku i da slusate glas svog razuma…

 

STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vama ce ovaj ponedeljak biti dan za ljubav i za romansu. Krenite dalje, slusajte svoje srce jer ono ume da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje.

 

JARAC

Ovaj dan vama nece doneti ono sto zelite. To je znak da je moguce da cete se razocarati. Ne ostaje vam nista osim da budete jaki i da idete ka svom cilju, jer cete to dobiti,  samo je potrebno da budete strpljivi.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da se okrenulo i kolo vase srece. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i idite korak po korak. Moramo da kazemo da je vazno da nikoga ne slusate, i da cinite kako vam nalaze srce.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze.  Uz samo malo srece ce doci do toga da vam se zelje ostvare.  Bitno je da ucinite kako vam nalaze srce…

Stranice: 1 2