Sledi jos jedan pun mesec:Evo kome narednih dana sledi veliki zivotni preokret!

Sledi jos jedan pun mesec:Evo kome narednih dana sledi veliki zivotni preokret!

5. Marta 2023 0 By Dejana

 Za dva dana je pun mesec u znaku device. Svakako da ce ovaj fenomen doneti promene u zivote nekih znakova zodijaka…

 

  DEVICA

Buduci da ce pun mesec biti u vasem znaku nimalo ne cudi sto ce naredni period biti zanimljiv. To je ono sto moramo da kazemo.  Zapravo ce doci do toga da se uverite da postoji neko iz vase proslosti ko zeli sa vama jos jednu sansu. Da li cete je dati to samo vi znate ali ono sto moramo da kazemo jeste da cuda svakako mogu da uslede.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Moramo da kazemo da ste vi neko kome sledi period za promene i do toga ce svakako doci. Da li zelite da nastavite da hodate stazama proslosti to samo vi znate ali ono sto moramo da kazemo jeste da cuda itekako mogu da uslede. Sve ostalo je samo na vama…

 

 VODOLIJA

Pun mesec u znaku device ce vama doneti zaplete.Dakle vrlo je moguce da ce doci do toga da se uverite u to da vas neko voli i da postoji neko na koga mozete da se oslonite.

Ali, problem, ce nastati kada vi shvatite da je u pitanju osoba koja vam je sada prijatelj. Istina je da vi tu osobu ni u kom slucaju ne mozete ni da zamislite kraj sebe kao partnera. Ukratko receno,ta osoba vam je draga ali ono sto moramo da kazemo jeste da niste spremni da sa njom imate nesto vise.  Bice vam jako zao da joj to kazete u lice.  Time cete joj slomiti srce, ali isto tako, slomicete ga i ukoliko dodje do toga da joj date laznu nadu.  Razmislite o tome i znacete i sami sta je ono sto je sada za vas najbolje.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2