Uvek si cinila sve da drugima bude dobro,a sebe vecito zaboravljala…

Uvek si cinila sve da drugima bude dobro,a sebe vecito zaboravljala…

5. Marta 2023 0 By Dejana

Nemoj da gubis vreme. Prestani vec jednom da maris za druge i za tudja misljenja. Retko ko je uz tebe kada je tebi tesko. Retko ko je bio tu kada je tebi trebalo. Ti si zena koja je cinila dobro. Ti si zena koja se vodila time da je vazno da usreci one koje voli… Vreme je da prestanes sa tim. Vreme je da pocnes da mislis na sebe i da razmisljas drugacije… Ti si zena koja ne sme da zaboravi koliko vredi i koja moze i koja mora da uzme svoj zivot u svoje ruke.

Dugo ti je bilo vazno samo da su srecni oni koje volis.  Volela si muskarca koji tebe nije nikada. Dala si svoju ljubav nekome ko tebe nikad nije voleo. Dala si svoje srce nekome ko sa tobom nikada nije umeo…  Vazno je da imas na umu da je zivot jedan. Da je kratak i da moras vec jednom da prestanes da maris za to sta ko kaze vec da je vazno da tebi samo bude lepo.

A njemu kome si dala srce i svoju ljubav, zauvek mu okreni ledja.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

On ne zasluzuje nista dobro, on nije vredan tvoje ljubavi. On nije vredan emocija, nije vredan nicega… Sve dok to ne budes shvatila ti neces biti srecna. Uvek si mislila vise na druge, pocni da mislis vec jednom na sebe. Zivot je prekratak da bi dozvolila da mislis na druge… Zivot je prekratak da bi vecito marila za to sta ko kaze…

Stranice: 1 2