Astro do kraja zime:Evo kome slede vazna desavanja,kome sledi sreca!

Astro do kraja zime:Evo kome slede vazna desavanja,kome sledi sreca!

13. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno cete u toku ovog perioda pozeleti da ucinite nesto kako bi ste u svoj zivot vratili nekoga iz proslosti. Vi ste neko kome ta osoba iskreno znaci i izvesno je da bez nje nista u vasem zivotu nije isto, i nije vredno.

 SKORPIJA

Emocije su vam na prvom mestu. Ovo ce biti dani kada ce sve doci na svoje i kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali. Svakako da vam sledi jedan novi pocetak.

 

 STRELAC

Bitno je da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za ljubav. Da ste vi neko ko ce u danima koji su pred nama moci da kaze da je dobio sve ono o cemu masta. Mozda sledi novi susret i nova sansa.

 

 JARAC

Vazno je da ne odustajete od onog sto naumite. Neko vas iskreno voli i vazno je da uzivate u tome sto kraj te osobe imate. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje, a vi cete konacno biti srecni.

 

VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam se nadje na svaki moguci nacin i bude vam oslonac i podrska u svemu. Bice ovo dani za ljubav i ostvarenje zelje.

 

RIBE

Sve je konacno onako kako zelite. Moramo da kazemo da je moguce da cete u periodu koji je pred nama konacno doci do svog cilja. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas i sto je spreman da vam se nadje…

Stranice: 1 2