Dnevni ljubavni horoskop za 14.mart:Jedan znak dobija poruku koju je dugo cekao!

Dnevni ljubavni horoskop za 14.mart:Jedan znak dobija poruku koju je dugo cekao!

13. März 2023 0 Von Dejana

Vreme je za promene na polju ljubavi,ali i da neke tajne izadju na videlo…

 

  OVAN

Danas cete biti znak koji ce dobiti poruku na koju je dugo cekao. Moramo da kazemo da vam se pruza sansa za srecu, ali da morate  znati da samo ako predjete preko ponosa mozete reci da ste dobili ljubav.

 

 BIK

Vazno je da imate na umu da vas neko voli. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Jedan rak je uz vas i ako mu date priliku znajte da je izvesno da ce vam dokazati da ste uradili pravu stvar.

 

BLIZANCI

Mozemo da kazemo da ce ovaj dan biti prilika da vam krene na bolje. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Razmislite o svemu, jer nekada zadnji pokusaj moze da odvede do cilja. Imajte to na umu.

 

RAK

Jako je vazno da kazemo da je pred vama novi pocetak. Jedan lav vas jako voli i nema nimalo sumnje da je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Imajte na umu da su cuda moguca i da tek sledi novi pocetak.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

LAV

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da cete  u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Moguce je da dugo cekate jednu poruku, koja ce bez imalo sumnje i stici u danima koji slede. Razmislite o tome i znajte da je vreme za ljubav.

 

 DEVICA

Ono sto moramo da naglasimo jeste  da su pred vama dani za ljubav. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Jedan rak je uz vas i spreman je da vam na delu dokaze sve sto prica.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2