Dnevni horoskop za 14.mart:Jos jedan utorak-nekome sledi pomirenje!

Dnevni horoskop za 14.mart:Jos jedan utorak-nekome sledi pomirenje!

13. März 2023 0 Von Dejana

 Dragi nasi,pred nama je jos jedan utorak. Moramo da naglasimo da su cuda moguca kada je u pitanju ovaj dan..

 

 OVAN

Utorak koji je pred nama ce vama doneti ostvarenje jedne velike zelje. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o svemu i zapitajte se sta je ono sto hocete.  Ovo ce biti dan za  emocije.

 

 BIK

Ovaj utorak moze da donese  nesto veoma lepo. Vazno je da razmislite o tome sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Jedan rak vam jako  znaci ali niste sigurni da li je to to.

 

 BLIZANCI

Morate o svemu da razmislite. Neko vam jako znaci ali vas  razum vuce na drugu stranu. Ovi dani vam nece biti laki jer cete morati da razmislite o svemu.

 

 RAK

Moramo da kazemo da ovaj utorak bas i nece doneti ono sto zelite. Dakle na vama je da se zapitate sta je ono sto vam iskreno za srecu treba. Sve vam je jasnije da postoji neko na koga mozete da se oslonite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Morate znati sta je ono sto vam treba za srecu. Velike su sanse da ce vama ovaj dan doneti dileme. Vazno je da o svemu dobro razmislite. Jedan rak vas voli iskreno i skoro da nema toga sto nije u stanju da ucini za vas.

 

 DEVICA

Vazno je da imate na umu da ce ovaj dan biti prilika da se uverite u neciju ljubav. Postoji neko kome ste vazni i dragi i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ostalo je na vama.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2