Dnevni horoskop za 14.mart:Jos jedan utorak-nekome sledi pomirenje!

Dnevni horoskop za 14.mart:Jos jedan utorak-nekome sledi pomirenje!

13. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da ovaj utorak nece doneti ono sto zelite. Samo razmislite o svemu i nemojte odustajati od onog sto naumite. Sledi vam dan kada ljubav moze da pobedi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jedan rak vas iskreno voli ali vi tu ljubav ne vidite… Ne osecate, jer vas srce vuce ka drugoj strani. Dobro znate da bi vas taj rak voleo kao niko na svetu,ali nazalost ljubav nije obostrana.

 

 STRELAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Jedan rak vas voli iskreno i nema nimalo sumnje da je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama, razmislite sta radite…

 

 JARAC

Vama ovaj dan nece doneti ono sto zelite ali to ne znaci da treba da ocajavate. Imajte na umu da vam moze biti lepo cak i ako ste slobodni. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da ce ovo biti dani za romansu. Samo se zapitajte sta je ono sto zelite i idite  korak po korak ka ostvarenju svojih zelja. Cuda su moguca.

 

 RIBE

Utorak koji je pred nama ce vama doneti lepe vesti. Znak ste koji je prosao mnogo toga ali napokon sve dolazi na svoje. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas.  Treba da mu date priliku, to je izvesno.  Na delu ce vam dokazati da on to zna da ceni.

Stranice: 1 2