Dnevni ljubavni horoskop za 14.mart:Jedan znak dobija poruku koju je dugo cekao!

Dnevni ljubavni horoskop za 14.mart:Jedan znak dobija poruku koju je dugo cekao!

13. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da kazemo da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren bas kao i njegove emocije prema vama. Ako odlucite da mu date sansu, on bi itekako mogao da vas voli i da vam svoju ljubav dokaze i pokaze.  Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno, ovo ce biti dani za romansu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite ni u kom slucaju. Vi ste bili znak koji je uvek mislio na druge. Sada je vreme da sebe stavite na prvo mesto.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne obecavate ono sto  niste u stanju da ispunite.  Cini se da je doslo do toga da nekome date laznu nadu. Niste to zeleli ali se jednostavno desilo i sada ni sami ne znate sta zelite.

 

 JARAC

Ovo ce biti dan kada cete dobiti poruku koju ste dugo cekali. Ali, kada ona stigne, i kada vam se zelja ostvari, moguce je da cete shvatiti da to ipak nije to.  Ne mozete mnogo da uradite kako bi ste to promenili…

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da ste nekome jako dragi. Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da znate sta je ono sto zelite.

 

 RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da cete ovog dana dobiti ono sto zelite. Jedan rak je uz vas i voli vas svim srcem. Ako mu date priliku moguce je da ce vam svoju ljubav dokazati i pokazati na delu.

Stranice: 1 2