Dnevni horoskop za petak,17.mart:Jednom znaku sreca kuca na vrata!

Dnevni horoskop za petak,17.mart:Jednom znaku sreca kuca na vrata!

16. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo ste ovih dana nervozni i moramo da kazemo da je vreme da stanete…Da usporite. Da se pre svega pomirite sa tim da neke stvari necete moci da promenite. Bitno je da o svemu razmislite, cuda su svakako moguca.

 

 SKORPIJA

Jedan ovan je uz vas i nema nimalo sumnje da su pred vama dani za ljubav. Samo nemojte ocajavati i razmisljajte pozitivno. Sada treba da se prepustite onome sto zelite jer su cuda itekako moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Jedan rak je iskren prema vama i svakako da treba da mu date priliku. Ono sto vas dvoje imate se zove prava ljubav. Ako odlucite da mu date sansu on ce itekako umeti i znati da vas voli i bice vam jasno sta je za vas najbolje.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

Ovaj petak moze da donese i jedno malo razocarenje zbog kojeg vam nece biti lako.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Dakle na vama je da se zapitate sta je ono sto zelite i ponasate se u skladu sa tim. Cuda su moguca,  ostalo je na vama. Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 RIBE

Petak koji je pred nama moze da donese neka razocarenja. Vazno je da kazemo da vi ni sami ne znate sta je ono sto zelite, i to je veliki problem. U danu koji je pred nama vas cekaju promene i morate se zapitati sta je ono sto tacno zelite.

Stranice: 1 2