Dnevni horoskop za 18.mart:Subota moze da donese pravu ljubav!

Dnevni horoskop za 18.mart:Subota moze da donese pravu ljubav!

17. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Moramo da kazemo da ova subota bas i nece doneti ono sto zelite. Ali cinjenica je da cete shvatiti da postoji neko ko vas voli iskreno. Dakle imajte na umu da imate na koga da se oslonite i da mnogo toga sada zavisi od vas.

 

 SKORPIJA

Vazno je da kazemo da ce ova subota biti dan za ljubav. Ako sada mastate zbog nekoga iz proslosti sada je vreme da toj osobi to i kazete. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Subota koja sledi ce biti prilika da pocnete ispocetka. Vi ste znak koji je prosao mnogo toga ali sada su konacno pred vama dani kada ljubav moze da pobedi. Mislite o tome.  Sve vam je jasnije da ste nekome vazni.

 

 JARAC

Ova subota nece doneti ono sto zelite. No, to ne znaci da treba da ocajavate. Moze vam biti lepo cak i ako ste slobodni, imajte to na umu. Sledi vam prilika da se zelje ostvare i da pocnete ispocetka.  Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da su pred vama dani  za romansu.  Itekako je moguce da ce vam ovaj dan biti prilika da donesete neke odluke. Cini se da vi zapravo ne znate ni sta je ono sto zelite.

 

 RIBE

Vazno je da kazemo da su pred vama dani za ljubav. Dakle, u danu koji je pred nama je moguce da cete saznati neke jako lepe vesti. Razmislite o tome, i znajte da su cuda moguca i dace ona tek da uslede…

Stranice: 1 2