Dnevni ljubavni horoskop za 18.mart:Ovog zodijaka ceka velika odluka!

Dnevni ljubavni horoskop za 18.mart:Ovog zodijaka ceka velika odluka!

17. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da kazemo da ste neko ko zna sta je ono sto zeli. Sledi vam jako lep period i u bliskoj buducnosti vam sledi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Razmislite o tome sta radite jer su cak i cuda moguca.

 

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Razmislite o tome i ponasajte se u skladu sa svojim zeljama. Odluka koja se tice jedne bivse ljubavi treba biti doneta, da razmislite  na koju cete stranu…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Vazno je da znate da je neko iz vase blizine potajno zaljubljen u vas. Samo je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Cini se da nekome dajete laznu nadu iako toga niste svesni.

 

 JARAC

Ono sto moramo da naglasimo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Razmislite o tome. Konacno, pred vama su dani kada ce sve biti moguce. Sve vam je jasnije da imate nekoga ko vas iskreno voli.

 

 VODOLIJA

Sjajno se osecate. Sve vam je jasnije da je jedan rak iskren prema vama i da vas voli iznad svega. Posvetite se tome i uzivajte u danima koji slede. Ljubav itekako moze da pokuca na vasa vrata.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas voli neko iz vase proslosti. Da postoji osoba koja  zeli sa vama jos jednu sansu. No, da li ce je dobiti, to je samo na vama… Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

Stranice: 1 2