Faraonski horoskop za početak proleća: Biku stiže sreća, a ovim znacima nešto loše!

Faraonski horoskop za početak proleća: Biku stiže sreća, a ovim znacima nešto loše!

17. Marta 2023 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, faraonski horoskop otkriva da će vas nešto iznenaditi na početku proleća. Vas će iznenaditi to što će jedna osoba učiniti nešto sa čim će vam pokazati da vas želi kraj sebe u vezi. Proleće će vam započeti na sasvim neočekivan način.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vama će početak proleća biti veoma lep. Vama prvi dani proleća prvo donose neka dešavanja vezana za vaše finansije, pa će vam se onda desiti nešto veoma lepo na planu ljubavi vašeg života. Vi ćete biti sjajno raspoložene.

STRELAC

Dragi strelci, vi na početku proleća trebate pokazati ogroman oprez, jer vam zvezde neće biti naklonjene. Nažalost, vama prvi dani proleća neće doneti ono čemu se nadate. Oni će vam doneit kako brige, tako i jako velike probleme.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, vas jedna osoba već dugo vremena želi kraj sebe, a da je to tako vama će postati jasno već na početku proleća. Upravo vas na početku proleća očekuju dešavanja koja će vas ostaviti bez teksta. Dolazi vam mnogo toga zanimljivog.

VODOLIJA

Drage vodolije, na početku proleća vas očekuje jako mnogo mira. Vama se zaista neće dešavati nikakve negativne stvari, dok ćete vi imati nekih manjih razloga za sreću i to zbog nekih lepih dešavanja koja vas očekuju u ljubavi.

RIBE

Drage ribe, vi ćete tokom prvih dana proleća imati razloga za tugu. Vas razlozi za tugu očekuju zbog toga što će vas neke osobe razočarati. Neke vaše drage osobe će učiniti postupke koje zaista ne bi trebale da čine.

Stranice: 1 2