Tvoje srce je previse dragoceno da bi uvek volelo one koji ljubav ne zasluzuju…

Tvoje srce je previse dragoceno da bi uvek volelo one koji ljubav ne zasluzuju…

17. Marta 2023 0 By Dejana

Ti si zena koja je previse dobra u ovom svetu koji je surov i  zato nije ni cudo sto patis. Ti si zena koja misli da su svi kao ti, da svi imaju takvu predivnu dusu…  To ti je najveca greska…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nije on ni prvi, a mozda ni poslednji koji nije pravi za tebe.I ti dobro znas sve i dovoljno si jaka i snazna, i istrajna, ali ipak nemas snage da od njega odes. Sada si dozvolila da te vodi tvoje srce i to ti je greska ali sta ces, nekada je jace od tebe… Ljubav je emocija koja pruza najvise radosti ali i koja boli najvise na svetu.

Nije on ni prvi u tvom zivotu  koji ti je slomio srce.  Nije on prvi koji ti je pricao bajke pa te na kraju razocarao, otisao, unistio sve ono u sta si verovala… Nije on prvi…

Ali,  prvi je za kojeg si svim srcem zelela da traje i trudila se i cinila sve sto nikad ranije nisi.

Vreme je za promenu. Da se pogledas u ogledalo, da shvatis koliko vredis i da se ponasas u skladu sa tim… Nije on prvi koji ti je slomio srce ali mora da bude  poslednji kojem je to poslo za rukom.

Moras vec jednom da shvatis da vredis i da krenes dalje… Tvoje srce je previse dragoceno da bi pogresne ljude toliko volelo.

Stranice: 1 2