Tokom sledece sedmice:Saznajte kakav  plan za vas imaju zvezde!

Tokom sledece sedmice:Saznajte kakav plan za vas imaju zvezde!

18. Marta 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko vam je odan, neko ko vam je veran i ko je spreman da vam to i dokaze.Samo slusajte glas svog srca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno i vama slede dani za  ljubav, ali je vrlo vazno da kazemo da ce sve doci na svoje.Dakle cak i ako sada patite imajte na umu da su iznenadjenja moguca. Vi ste sada neko ko misli da je ceo svet protiv vas.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da cete tokom sledece sedmice doci do svog cilja.  Vi ste neko koga cekaju promene i ko ce tek moci da kaze da je dobio sve ono o cemu masta. Itekako su cuda moguca,mislite o tome.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da dolaze dani za ljubav i dani tokom kojih cete upoznati nekoga ko ce vas voleti svim srcem. Vi ste osoba koja je istrajna u svojim namerama i cuda ce tek biti moguca.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli.  Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Sve ostalo je na vama jer vi znate sta je ono sto vam za srecu treba.

 

 RIBE

Tokom sledece sedmice slede divni trenuci i moze se reci da ce sve doci na svoje.  Dugo ste cekali na to da se zelje ostvare i da sve dodje na svoje u danima koji su pred nama. Vi ste neko  ko je zasluzio da mu osmeh bude na usnama.

Stranice: 1 2