Andjela-zena koja nosi ovo ime ima i lepotu i dusu!

Andjela-zena koja nosi ovo ime ima i lepotu i dusu!

22. Marta 2023 0 By Dejana

Ali, kada pricamo o toj ljubavi, moramo da kazemo da zena Andjela zapravo nikada ne cini prvi korak. Ne zato sto ne sme, ne zato sto nije sigurna  u sebe ili zato sto ne zna koliko vredi… Ona prosto zeli muskarca koji je spreman da se bori za nju. Zenu  je koja je jaka i snazna i bas zato zeli muskarca koji ce biti jaci. Muskarca koji ce moci da je prati, da joj se nadje i da joj bude podrska u svemu.

Ona zeli muskarca koji ce biti spreman da joj bude podrska i koji ce umeti na delu da joj dokaze i pokaze snagu svojih emocija.

Ona je zena koja ume da saslusa, da razume, zena koja je uvek tu za one do kojih joj je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Kada pricamo o karijeri, i uopste o novcu, moramo da kazemo da zena koja nosi ovo ime zeli  da bude uspesna. Ona itekako zna sta hoce i kako to da dobije. Ali, mora se reci, ovo je zena koja nece  nikada graditi svoju srecu ili svoj uspeh na tudjim suzama ili nesreci.

Vazno je da kazemo da je ovo zena koja zna sta zeli. I ona je neko ko ide ka tome ali uvek posteno, casno, spremno…  Imajte na umu da ona dobro zna da je ljudski gresiti bas kao i prastati. I dace vam sansu ako je povredite, jos jednu, ukoliko joj dokazete da se kajete sto niste umeli da je cuvate.

Zena koja nosi ovo ime ce biti u stanju i spremna da oprosti mnogo toga. Ali, nikad joj nece pasti na pamet da oprosti muskarcu koji ju je izdao ili prevario.

Ona dobro zna da jednom izdajica znaci  uvek izdajica. I svako ko ovu zenu izgubi se pre ili kasnije zbog toga pokaje, i svako zeli da vrati vreme…

Stranice: 1 2