Dnevni ljubavni horoskop za 27.mart:Novi ponedeljak,nova sedmica,nova sansa…

Dnevni ljubavni horoskop za 27.mart:Novi ponedeljak,nova sedmica,nova sansa…

26. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Morate znati sta je ono sto zelite. Sta je ono sto vam treba za srecu. Znajte da samo uz malo srece mozete da kazete da ste dosli do svog cilja. Vrlo je vazno da pazite sta je ono  sto obecavate.

 

 SKORPIJA

Samo je vazno da shvatite sta je ono sto zelite. Neke odluke moraju biti donete u danima koji su pred nama. Ono sto je bitno jeste da znate da za svakoga od nas postoji srodna dusa. Izgleda da je vasa upravo dosla.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da vama srece nece faliti. Dugo ste cekali da vam neko dokaze i pokaze svoju ljubav i sada je konacno doslo vreme za to. Razmislite o svemu.

 

 JARAC

Morate da znate sta je ono sto zelite jer vama ovaj ponedeljak moze da donese dilemu. Zaista je vazno da razmislite hocete li slusati svoje srce ili svoj razum. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 VODOLIJA

Cini se da zelite da koracate stazama proslosti. Da sada samo zelite da se vratite u narucje neke bivse ljubavi i tamo ostanete zauvek. Samo polako, nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

 

RIBE

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj ponedeljak biti dan za emocije. Vazno je da znate da ce sreca biti na vasoj strani. Znak ste koji je prosao mnogo toga. Sada je doslo vreme da se kolo srece okrene.

Stranice: 1 2