Dnevni horoskop za 27.mart:Srce zeli jedno,razum nesto drugo!

Dnevni horoskop za 27.mart:Srce zeli jedno,razum nesto drugo!

26. Marta 2023 0 By Dejana

Mnogima ce ovaj ponedeljak doneti promene.

 

 OVAN

Srce vam je na strani emocija i sada je to jedino o cemu mastate i razmisljate.Istina je da ste usamljeni i da zelite da promenite neke stvari u svom zivotu. Razmislite o tome jer je izvesno da su cuda moguca.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ne smete nikome davati laznu nadu. Postoji neko ko vas voli i ko je zapravo spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte razmisljati o tome sta ce ko reci.

 

BLIZANCI

Vi cete danas imati zelju da promenite nesto u svom zivotu. Vase srce  zeli promenu jer je izvesno da vi sada niste srecni. Vrlo je zapravo moguce  da ce doci do toga da se desi raskid i da vas to usreci. I to je u redu.

 

 RAK

Moramo da kazemo da je jasno da su pred vama dani za ljubav. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Vreme je da cinite onako kako vam nalaze vase srce. U tome nema nista lose.

 

 LAV

Bitno je da znate sta je ono sto zelite,jer vas sada cekaju velike odluke. Vreme je da ucinite onako kako vam nalaze vase srce. Vreme je da  mislite na sebe i da ucinite ono sto vam nalaze upravo ono.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Dakle vreme je da se sve promeni i da vam krene na bolje. Srce ce umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje. Razmislite o tome i ucinite nesto lepo za sebe.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2