Dnevni ljubavni horoskop za utorak:Evo kome ce 28.mart biti jako talican!

Dnevni ljubavni horoskop za utorak:Evo kome ce 28.mart biti jako talican!

27. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ovo ce biti dan za ljubav. Vi ste neko koga cekaju trenuci za radost. Dani za romansu su pred vama. Nekome ste jako vazni i u to nema nimalo sumnje. Sve ostalo je na vama,  treba da se zapitate sta je ono sto vam treba.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Uspesni ste na polju karijere, novca imate dovoljno, ali ste u dubini duse osetljivi, nezni, usamljeni.. Morate sacekati jos malo. Doci ce i vase srecno vreme.

 

STRELAC

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Uvek i jeste, samo sto to nije pokazivao toliko otvoreno i direktno. Sledi vam nova sansa.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da je bitno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Nekome ste vazni, dragi, neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Ali, ne smete nikome davati laznu nadu.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je jako vazno. Vi iskreno zelite da ste voljeni, da imate nekoga na koga mozete da se oslonite. Ali, polako, idite korak po korak… Morate znati sta je ono sto zelite, jer ce cuda biti moguca, cak i ako vam tako ne deluje.

 

 RIBE

Moramo da kazemo da ovaj utorak nece doneti ono sto zelite. Razmislite o tome sta je ono sto vam zapravo treba. Morate smanjiti malo svoja ocekivanja. Imajte na umu da je nekada najbolje dici ruke od necega, jer nam ne treba sve ono sto mislimo da nam je potrebno.

Stranice: 1 2