Merkur je usao u znak Ovna:Doneo je promene,a jednom znaku sledi kajanje!

Merkur je usao u znak Ovna:Doneo je promene,a jednom znaku sledi kajanje!

28. Marta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da nema toga sto nije u stanju da uradi kako bi vam svoju ljubav dokazao i pokazao. Samo nemojte obecavati sto ne mozete ispuniti.

 

SKORPIJA

Ljubav ce vam biti na prvom mestu. Vama sledi period za promene i dani kada ljubav moze da pobedi. Samo je vazno da idete ka svojim zeljama i da pustite da vas vodi srce. Ono zna sta je za vas najbolje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Konacno, emocije ce biti naglasene u danima koji su pred nama. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Ljubav bi mogla da vas iznenadi u danima koji su pred nama i nema nimalo sumnje u to.

 

 JARAC

Konacno, ovo ce biti dani za promene. Dakle, itekako je sve moguce kada su u pitanju dani koji slede. Razmislite o tome. Merkur u znaku ovna vama donosi velika desavanja na polju karijere. Sledi vam veliki uspeh.

 

VODOLIJA

Vazno je da znate da vas neko voli i da cete vrlo brzo shvatiti o kome je rec. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze.

 

RIBE

Sjajno se osecate. Bice ovo period tokom kojeg ce sve doci na svoje. Samo polako, znajte da je sve moguce kada ste vi u pitanju. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite kako ne bi ste nekome slomili srce.

Stranice: 1 2