Dnevni horoskop za 1.april:Subota ce doneti velike odluke!

Dnevni horoskop za 1.april:Subota ce doneti velike odluke!

31. Marta 2023 0 By Dejana

 Jos jedna subota je pred nama. Nema nimalo sumnje da ce ovo biti dan koji moze da promeni mnogo toga.

 

 OVAN

Subota koja sledi ce  biti prilika da se zapitate sta je ono sto zelite. Vama jako znaci jedan rak. Iskren je i odan prema vama i nema nimalo sumnje da je spreman da vam to dokaze i pokaze. Sve ostalo je na vama.

 

BIK

Ono sto moramo dakazemo jeste da je vazno da slusate svoje srce. Da znate da je ono sada u pravu i da treba da pustite da vas ono vodi. Postoji neko do koga vam je jako stalo, i taj osecaj je obostran.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da je jednoj vagi stalo do vas. Da je spremna da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Slusajte svoje srce i ucinite onako kako ono nalaze. Srce ne gresi.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Subota koja je pred nama ce vama doneti veliku dilemu. Stvar je u tome sto vi ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Postoji neko ko vas voli i neko ko je spreman da vam to na delu dokaze i pokaze. Mislite o tome.

 

 LAV

Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da ce ovaj dan doneti dilemu.Morate da znate sta je ono sta zelite. Vase srce  zeli jedno, a vas razum drugo. Sve ostalo je samo na vama, pazite sta radite.

 

 DEVICA

Konacno ce doci do toga da se okrene kolo srece. Razmislite o tome i zapitajte se sta je ono sto vam zapravo treba za srecu. Nekome ste vazni i spreman je da vam na delu svoju ljubav dokaze.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2