Dnevni ljubavni horoskop za 1.april:Evo kako ce poceti novi mesec!

Dnevni ljubavni horoskop za 1.april:Evo kako ce poceti novi mesec!

31. Marta 2023 0 By Dejana

Svaki pocetak je lep sam po sebi, ali isto tako, svaki novi pocetak moze oznaciti i jedan kraj.

 

 OVAN

Novi mesec ce vama poceti tako sto cete konacno odluciti da cinite nesto lepo za sebe. Vi ste osoba koja je cinila dobro i koja je pokusavala da usreci one koje voli. Uz samo malo srece ce doci do promena.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak je uz vas i voli vas svim srcem. Trebali bi ste da mu date sansu,  ali isto tako, ako ste potpuno ravnodusni onda mu to morate reci.

 

BLIZANCI

Novi mesec ce doneti novu dilemu. Stvar je u tome sto vi sada ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Bitno je da o svemu razmislite. Postoji neko ko vas voli vise nego sto mozete da zamislite.

 

 RAK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je izvesno da je jednom raku stalo do vas. Da je odan, da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Uz samo malo srece bi moglo doci do toga da se desi jedan novi pocetak.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Vrlo je vazno da naglasimo da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.Neko jedva ceka da mu date priliku.

 

 DEVICA

Ovo ce biti dan za romansu. To je ono sto moramo da kazemo. Nekome ste vazni i dragi i skoro da nema toga sto ta osoba nije u stanju da uradi za vas. Ako joj date priliku mogla bi da vam dokaze sta je to prava ljubav.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2