Dnevni  ljubavni horoskop za ponedeljak,3.april: Kolo srece se okrece!

Dnevni ljubavni horoskop za ponedeljak,3.april: Kolo srece se okrece!

2. Aprila 2023 0 By Dejana

 Ono sto moramo da kazemo jeste da je vrlo vazno da imate na umu da ce ovaj ponedeljak nekome biti jako talican.

 

 

OVAN

Moramo da naglasimo da ce ovaj ponedeljak doneti promene na polju ljubavi. Dakle bitno je da ni u kom slucaju ne ocekujete ono sto niste u stanju da  ispunite. Jedan rak vas voli iskreno i u to nema sumnje.

 

BIK

Ovo ce biti dan kada cete zeleti da pocnete ispocetka sa jednom vagom. Jako vam je stalo do nje i sada ste spremni da se borite za ono sto zelite. Postoji neko ko ce umeti da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da naglasimo da postoji neko ko vas voli.Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo  truda sledi vam dan iz snova i mogucnost pocetka nove romanse.

 

 RAK

Sjajno se osecate. Jedan rak je uz vas i nema nimalo sumnje da vas voli svim srcem. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dan kada ce zaista sve biti moguce i kada mnogo od vas zavisi.

 

 LAV

Ovaj dan moze da donese mnogo toga. Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je pitanje kada ce vam krenuti na bolje. Jako vam  znaci jedan ovan ali nemojte  da krijete svoje emocije. Vazno je da pustite da vas vodi vase srce.

 

DEVICA

Konacno dolaze dani za emocije. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Iz dana u dan vam je sve teze sto ste sami i cinjenica je da ste usamljeni. No, polako, sreca vam sada konacno kuca na vrata.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2