Kad uvek zavolis pogresnog,i uvek patis dok su svi srecni, i svi imaju nekoga…

Kad uvek zavolis pogresnog,i uvek patis dok su svi srecni, i svi imaju nekoga…

2. Aprila 2023 0 By Dejana

Ti si zena koja je jaca nego sto misli, ti si zena koja vredi vise nego sto misli. I samo slusaj svoje srce i fokusiraj se na ono sto zelis i idi ka onome sto zelis..

Ti si zena koja ce tek moci da kaze da je srecna, i znaj da ce pre ili kasnije doci osoba koja ce te voleti onako kako zelis i onako kako zasluzujes.

Znaj da nikada ne smes da izgubis veru u ljubav. Da mozes da odustanes od osoba koje te ne znaju voleti ali nikada od same ljubavi.

I konacno, nadji nacina da se posvetis sebi. Da uzivas u onome sto imas i da samoj sebi budes na mestu broj jedan. Dugo si ti marila samo za druge, neka sada samoj sebi budes na prvom mestu, da se sebi posvetis, onome do cega je licno tebi stalo jer imas prava na to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nemoj da maris uvek za druge, nemoj uvek sebe da zapostavljas, nemoj drugima da dajes laznu nadu… Ti si zena koja tek moze da doceka lepse dane i kojoj oni tek slede.

I zato nemoj da gubis veru i da odustajes i nemoj da maris za ono sto kazu drugi vec samo za ono sto ti licno zelis.

Ti si zena koja ce tek moci da kaze da je srecna. I ako sada gubis veru u ljubav, i ako sada odustajes, i ako ti je sada tesko… Nemoj da ocajavas.Doci ce osoba koja ce umeti da te voli svim srcem.

Nemoj odustajati od ljubavi vec samo od osoba koje te ne znaju voleti. Sve bude i prodje, i tuga i sreca.

Stranice: 1 2