Horoskop od 3. do 10.aprila:Evo ko ce u ovoj sedmici imati najvise srece!

Horoskop od 3. do 10.aprila:Evo ko ce u ovoj sedmici imati najvise srece!

3. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sjajno se osecate,bice ovo sedmica kada cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Vi bi ste cak mogli da budete znak koji ce dobiti sve ono o cemu je mastao. Ako ste sada slobodni, znajte da ce ovo biti dani kada to moze da se promeni.

 

 SKORPIJA

Konacno dolaze dani za emocije. Dani za ljubav, dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Ako mastate o tome da vam se vrati neko iz proslosti, sada je pravo vreme da se to i desi… Ta osoba ce uciniti prvi korak.

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da ce doci do promena koje vi sada ne ocekujete. U toku ove sedmice aprila vi bi ste mogli biti znak koji ce dobiti sve ono sto zeli. Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite.

 

 JARAC

Konacno, ovo ce biti dani za romansu i vrlo je vazno da naglasimo da ce sve doci na svoje. Samo nemojte da marite za tudja misljenja. Ako postoji neko do koga vam je stalo, vazno je da toj osobi i kazete ono sto mislite, zelite i osecate.

 

 VODOLIJA

Sve ce doci na svoje. Jedan rak vas jako voli i nema nimalo sumnje u to. Samo slusajte svoje srce i dozvolite sebi da vas ono vodi.Ono ovog puta ne gresi jer je izabralo osobu koja ce iskreno zeleti da ga usreci. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Konacno dolaze dani za ljubav. Emocije su vam jako naglasene. Jedan rak je iskren  u svojim namerama sa vama. Uz samo malo truda bi moglo doci do toga da se ostvarite na polju emocija. Nemojte ih kriti.

Stranice: 1 2