Ljubav, bol i raskid:Ovim znacima slede teski dani…

Ljubav, bol i raskid:Ovim znacima slede teski dani…

4. Aprila 2023 0 By Dejana

 

 VODOLIJA

Ljubav ce  biti razlog vaseg bola i slomljenog srca u danima koji su pred nama. Samo je vrlo vazno da ne odustajete od ljubavi vec samo od osoba koje vas ne znaju voleti.

Imajte na umu da ce doci do raskida. Ako ste sada u vezi jedino sto  mozete da uradite jeste da cuvate ono sto imate.  Da negujete tu ljubav i da ste odani, verni…Naravno, sve to samo u slucaju  da i voljena osoba cini sve za to. Ako niste spremni za velike korake kao sto je zajednicki zivot, kao sto je prosidba onda to i recite.

Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred  nama cak i saznati da je voljena osoba od vas nesto sakrila. Mozda vas je cak  i prevarila,  svoje srce dala nekome drugom… Ni u kom slucaju vam nece biti lako,no,znajte da sve bude i prodje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je sve moguce. Da su pred vama dani koji nece biti nimalo lepi.  To je ono sto je vrlo vazno. Samo, fokusirajte se na ono sto zelite i posvetite se sebi.

Ako vec dodje do toga da vam neko slomi srce, ako vec dodje do toga da se  razocarate,imajte na umu da sve bude i prodje.  Da nekada moramo da krenemo dalje, da nekada moramo prvo plakati da bi u nas zivot usla osoba koja ce umeti da nas voli na pravi nacin. Imajte to na umu.

Naravno, moguc je kraj ljubavi,slomljeno srce, izdaja… Ali, uvek imajte na umu da posle svakog kraja sledi jedan novi pocetak. Tako ce biti i kada ste vi u pitanju…

Stranice: 1 2