Horoskop za noc punog meseca u vagi:Evo kome  ovaj 6.april moze da promeni zivot!

Horoskop za noc punog meseca u vagi:Evo kome ovaj 6.april moze da promeni zivot!

5. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da je bitno da imate na umu da ce ovo biti dani za promene. Pun mesec je u vasem znaku pa samim tim ne cudi sto je sve moguce kada ste vi u pitanju. Neke odluke moraju biti donesene jer je pitanje vase srece u vasim rukama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Konacno slede trenuci kada sve moze da dodje na svoje i u to nema nimalo sumnje. Razmislite o tome  jer postoji neko kome ste dragi i vazni.

 

 STRELAC

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak je uz vas i voli vas vise nego sto mozete da zamislite. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak vas voli iskreno, i razmislite o tome sta je ono sto sa njim zelite.  Iskrenost je najbolja opcija u svakom slucaju.

 

 VODOLIJA

Razmislite o svemu.Noc punog meseca bi mogla da promeni mnogo toga u vasem zivotu.  Nije bitno ko sta kaze, bitno je da ucinite ono sto vam nalaze vase srce. Ovo ce biti zanimljiv period i u to nema nimalo sumnje.

 

 RIBE

Konacno slede dani za romansu i dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali.Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Emocije ce tek da uslede u danima pred nama.

 

Stranice: 1 2