Nemoj nikome biti opcija,po cenu toga da zauvek ostanes sama!

Nemoj nikome biti opcija,po cenu toga da zauvek ostanes sama!

7. Aprila 2023 0 By Dejana

Uvek ima onih muskaraca koje zene posmatraju kao objekte. Nemoj sebi da dozvolis da budes jedna od tih zena. Jeste tesko kad nekoga volis, jeste tesko kad se nekome das i predas, a on se samo igra, a on samo pokusava da ti uzme i ono malo sto ti je ostalo.

Nemoj sebi da dozvolis da ti bilo ko prica kako ces ziveti i koga ces voleti, vec daj sebi sansu za srecu, za ljubav, za emociju.

Daj sebi sansu da odes, jer onda kada odes od onog ko je pogresan ti ces moci da kazes da si dala sebi sansu da upoznas onog ko je pravi. Nemoj samo da budes druga, da padnes toliko nisko da nekome dozvolis da mu budes na usluzi. Bolje budi sama do kraja zivota i ostani uskracena za ljubav, za neznost i paznju, za dodire… Bolje i to nego da cekas da ti dodje od nje i da znas da od tebe opet ide njoj. Nemoj da padnes toliko nisko da dozvolis sebi da ti prica kako ces ziveti, i nemoj da padnes toliko nisko da nekome budes opcija.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Budi zena koja ima stav i oteraj ga do djavola ako ti ikad stavi do znanja da mu nisi prva i jedina. Pa cak i ako ga volis vise od svega na svetu, okreni zauvek ledja tom muskarcu koji nije vredan bas nicega, a ponajmanje te silne ljubavi koju nosis u svom srcu…

Stranice: 1 2