Moraju biti spremni za sve:Ovim znacima sledi preokret u zivotu!

Moraju biti spremni za sve:Ovim znacima sledi preokret u zivotu!

11. Aprila 2023 0 By Dejana

Vrlo je vazno da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovi znaci moci da kazu da su im nastupile velike zivotne promene.

 

  LAV

Vi ste jedan od znakova koji moraju biti spremni na sve. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Dugo ste se trudili i davali sve od sebe ali sada ste u fazi zivota kada ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Moramo da naglasimo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za ljubav.

Ako postoji neko o kome mastate, ako postoji neko ko je sada  u vasem srcu  znajte da je zapravo sada pravo vreme da ucinite prvi korak. To je ono sto morate znati. Jer, ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da ste vi znak kojem slede promene i da su ovo dani tokom kojih ce cuda itekako biti moguca. Samo nemojte biti ponosni i nemojte sebi da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete ziveti i koga cete voleti.

No, neki lavovi ce takodje da shvate  gde su pogresili i moguce je da ce doci do promena… Da cete pozeleti da vratite vreme i da jos jednom  imate kraj sebe nekoga iz proslosti. To je ono sto moramo da kazemo. Vama je jasno da je ta osoba bila i ostala neko ko je za vas psoeban. Neko ko vas je iskreno voleo ali je vas problem sto vi niste znali da cenite tu osobu. I sada kada vec polako shvatate da je moguce da je ona krenula dalje, da je pronasla nekoga ko je voli, vama je tesko… Samo  zelite da vratite vreme i da tu osobu imate kao nekad. Prosto vam je jasno da vas  niko nikad nece voleti na nacin na koji je ona.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2