U narednih par dana:Ova dva znaka mogu ocekivati neocekivano!

U narednih par dana:Ova dva znaka mogu ocekivati neocekivano!

11. Aprila 2023 0 By Dejana

   Vreme je za promene i vreme je da jedan znak konacno sazna ko je osoba koja prema njemu gaji jake emocije…

 

 OVAN

U narednih par dana ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze. Dakle, sve ostalo je samo na vama, ali ako trazite savet, imajte na umu da ta osoba zasluzuje da zna  na cemu je sa vama. Dakle, ako odlucite da joj date priliku vise je nego moguce da cete dobiti srecu o kakvoj ste do sada samo mastali.

Slede dani za promene i za iznenadjenja i to je ono sto je vrlo vazno. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite i imajte na umu da je jasno da  samo treba da kazete onako kako jeste.

Ta osoba je iskrena i nema nimalo sumnje da ce umeti da vas usreci, pod uslovom da odlucite da joj date priliku.

Naravno,ako vam nije stalo i ako je prosto ne posmatrate na taj nacin, znajte da je to u redu. Samo, nemojte davati laznu nadu i nemojte nikome obecavati ono sto ne mozete ispuniti. Fokusirajte se na ono sto zelite, i posvetite se sebi. Dugo ste cekali da vam krene na bolje, ali ovo su pred vama dani kada je sve moguce i kada ste napokon dobili priliku da se vase zelje ostvare.

Ono sto moramo da kazemo za kraj jeste da ce  ovnovi koji su u vezi biti prijatno iznenadjeni jer im sledi mogucnost da se uvere u neciju ljubav. Nema nimalo sumnje da osoba kraj koje ste sada prema vama oseca nesto iskreno, trajno i cisto. Tu osobu trebate ceniti. Trebate cuvati ono sto sa njom imate.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2