Bivsa ljubav ce postati sadasnja:Ovim znacima sledi povratak u proslost!

Bivsa ljubav ce postati sadasnja:Ovim znacima sledi povratak u proslost!

17. Aprila 2023 0 By Dejana

 Bitno je da znamo sta je ono sto nam treba za srecu. I da, nekada, zaboravimo na ponos…

 

 VAGA

Bivsa ljubav vam je i dalje u mislima.Mozda ste dali sve od sebe da  je zaboravite i da krenete dalje, ali vam nikad nije poslo za rukom.

Ona je jedna od onih osoba koje se ne zaboravljaju, ali ono sto vi sada ne znate jeste da i ona prema vama oseca isto. Mislite o tome.  Zapravo, sada su pred vama dani tokom kojih ce doci do toga da vas ta osoba pozove. Ili ce, jednostavno, doci do toga da se sretnete slucajno. Naravno, sve je to igra sudbine, ali ono sto treba da imate na umu jeste da zapravo jedino sto je vazno je ljubav koja postoji medju vama.

Doslo je vreme da  razmislite o svemu, ne samo vi vec i vasa voljena osoba. Da oboje shvatite gde ste gresili i da ovog puta date sve od sebe kako vi vam uspelo.

Istina je da oboje morate da pristanete na neke kompromise, ali ono sto je najvaznije od svega je da znate da ljubav postoji.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sledi vam nova sansa za ljubav i ovog puta bi ste mogli biti najsrecniji na svetu, ako odlucite da se fokusirate na vasu emotivnu vezu. Doci ce do vaseg susreta, ali je bitno da ovog puta zaboravite i na ego i na ponos, jer vam oni nece doneti nista dobro. Imajte na umu da nikada nije samo jedna osoba kriva za svadju, pa samim tim ni za raskid. Zato, vazno je da oboje shvatite gde ste gresili i da se fokusirate na ono sto vase srce zeli. Ono ce ovog puta umeti da odabere sta je ono sto je za vas najbolje.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2