Rak i Devica oni ne umeju da lazu i povrede, oni se ne sluze time nego ljubavlju!

Rak i Devica oni ne umeju da lazu i povrede, oni se ne sluze time nego ljubavlju!

2. Maja 2023 0 By Luca

Nikada nisu cinili losa dela i oni ih nikada nece ni ciniti. Pripadnici znaka Raka i Device su ljudi koji vode racuna o svojim postupcima i zbog toga oni nikome tugu ne nenose. Oni nisu rodjeni kako bi tugu stvarali drugim ljudima nego su rodjeni kako bi usrecili druge ljude…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

On uvek polazi od sebe. On ne zeli drugim ljudima da se desi ono sto ne zeli ni sebi. A on isto tako zeli drugim ljudima srecu bas kao sto je zeli sebi i svojim voljenim osobama. Rak je covek koga krasi velika dobrota i zbog dobrote je on omiljen. Mnoge osobe zele raka kraj sebe samo zbog toga sto znaju da je on veliki covek.

Rak je sposoban za mnogo toga, ali on nije sposoban za jedno. Rak nije sposoban da povredi neku osobu do koje mu je stalo. On to sebi nikada ne bi mogao dopustiti da ucini pa cak ni nesvesno. Rak ne povredjuje drage osobe nego ih usrecuje, a on to cini na razne nacine. Isto tako rak ne ume da razocara. On nije covek koji daje lazna obecanja, a on posebno nije covek koji laze. Cak naprotiv, rak obecava samo ono sto moze uciniti, a on je isto tako uvek potpuno iskren prema voljenim osobama.

Rak ne zeli sebi dopustiti niti jedno delo sa kojem bi mogao nekoj dragoj osobi tugu naneti. On nije rodjen kako bi tugu nanosio dragim osobama nego je rodjen kako bi ih voleo i kako bi im omogucio uzivanje u sreci. Ona osoba koja ima raka kraj sebe za tugu ne zna. Tuga sa njim nije moguca, sa njim je sreca prosto zagarantovana.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2