Dnevni horoskop za cetvrtak,4.maj:Vazno je da neko zna sta zeli!

Dnevni horoskop za cetvrtak,4.maj:Vazno je da neko zna sta zeli!

3. Maja 2023 0 By Dejana

 Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede nekome promene…

 

 OVAN

Cetvrtak je pred nama. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da slede trenuci tokom kojih sledi ljubav i ostvarenje jedne velike zelje. Ovaj dan ce biti zanimljiv i u to nema nimalo sumnje…

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko kome ste vazni i dragi i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Bice ovo dan za pamcenje.

 

 BLIZANCI

Vrlo je moguce da su pred vama sada dani kada cete doci do svog cilja. Neko iz vase proslosti mnogo misli o vama. To je ono sto moramo da naglasimo i ocekujte da vam se ta osoba i javi i da vam trazi jos jednu sansu.

 

 RAK

Vrlo je moguce da su pred vama  trenuci tokom kojih cete morati da donesete jednu veliku odluku. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Morate da se zapitate da li ste vi licno spremni da toj osobi prastate ili ne.

 LAV

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj cetvrtak biti dan kada cete doneti odluku. Neko ce vam traziti oprostaj. Na vama je da li cete toj osobi dati priliku ili ne, ali je jasno da se ta osoba iskreno kaje…

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 DEVICA

Konacno ce sve doci na svoje. Vama sledi dan za ljubav. Vrlo je moguce da ce ovaj cetvrtak biti prilika da se jedna vasa velika zelja ostvari. Vazno je da pazite sta obecavate. Neko bi mogao da se razocara ako ne odrzite svoju rec. 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2