Dnevni horoskop za cetvrtak,4.maj:Vazno je da neko zna sta zeli!

Dnevni horoskop za cetvrtak,4.maj:Vazno je da neko zna sta zeli!

3. Maja 2023 0 By Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da je pred vama sada dan kada cete moci da kazete da ste dobili ono o cemu ste mastali. Neko postoji, ko je stalno u vasoj blizini, ko o vama mnogo misli. Vreme je da se fokusirate na svoje zelje.

 

SKORPIJA

Ljubomora vam je veliki problem. To je ono sto moramo da kazemo. Samo ostanite ono sto jeste i uzivajte u danima koji su pred nama. Postoji neko iz vase proslosti ko je sa vama spreman da nastavi tamo gde je stao.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Na vama je da li cete toj osobi dati sansu i da li ste spremni za novu ljubav.

 

 JARAC

Konacno su pred vama dani kada cete biti nagradjeni za svoju dobrotu. Vama ce ovaj cetvrtak biti prilika da pocnete ispocetka. Jedna osoba iz vase blizine mnogo misli o vama. Vreme je da joj date priliku.

 

VODOLIJA

Konacno, cetvrtak kada ljubav moze da pobedi. To je ono sto moramo da kazemo. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite ni u kom slucaju. Dani za promene su sada pred vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Moramo da kazemo da je vrlo vazno da imate na umu da ce ovo biti dan kada cete morati da donesete neke odluke. Vi ste znak kojeg cekaju promene i iznenadjenja… Samo je vazno da ne odustajete od onog sto vase srce zeli…

Stranice: 1 2