Sutra je pomracenje meseca u Skorpiji:Evo sta ono donosi!

Sutra je pomracenje meseca u Skorpiji:Evo sta ono donosi!

3. Maja 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da nema nimalo sumnje da slede dani za promene, i da dolazi fenomen koji menja mnogo toga…

 

 OVAN

Pomracenje meseca vama donosi lepe promene. Nema nimalo sumnje da ce ovo biti period kada ce neke vase zelje konacno da se ostvare. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao, i to je najvaznije od svega.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da slede dani za promene. Da ste vi neko ko zna sta zeli i ko ume i zna da se izbori za ono do cega mu je stalo. Fenomen pomracenja meseca vama donosi zelju da se borite za ono do cega vam je stalo.

 

 BLIZANCI

Vrlo je moguce da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da vas je sreca pogledala.Vi ste neko ko je silno patio ali napokon su pred vama dani kada ljubav moze da pobedi. Mislite o tome i fokusirajte se na svoje zelje.

 

 RAK

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da ste pronasli nekoga ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Pomracenje meseca ce biti prilika da se neke vase zelje ostvare. Itekako ce vas sreca pratiti.

 

 LAV

Pomracenje meseca moze da donese ostvarenje jedne vase velike zelje.Ako sada patite zbog nekoga iz proslosti imajte na umu da je moguce da ce doci do ostvarenja jedne velike zelje. Posle niza suza slede promene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i jos mnogo toga. Bice ovo dan kada sve moze da dodje na svoje i sreca o kakvoj ste mastali.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2