Sutra je pomracenje meseca u Skorpiji:Evo sta ono donosi!

Sutra je pomracenje meseca u Skorpiji:Evo sta ono donosi!

3. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da imate na umu da vas neko voli. Pomracenje meseca vama donosi ostvarenje jedne velike zelje. Posle niza suza ce doci do toga da dobijete novu sansu za srecu i nema nimalo sumnje da ste vi to i zasluzili.

 

 SKORPIJA

Konacno sreca u najavi. To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Imajte na umu da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da se i vase kolo srece okrenulo. Imajte na umu da moze sve doci na svoje.

 

 STRELAC

Vazno je da znate da vas neko voli. Da ce doci do toga da se uverite u to da je ta osoba iskrena i da joj je stalo. Sve ostalo je na vama jer ste vi osoba koja donosi konacnu odluku. Pazite sta obecavate i kome obecavate.

 

 JARAC

Vrlo je moguce da ce ovo biti dan kada ljubav moze da pobedi. Vi ste neko ko je silno patio ali napokon su pred vama dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Vreme je da se ostvare zelje.

 

 VODOLIJA

Emocije su vam na prvom mestu. To je ono sto moramo da kazemo. Razmislite o tome sta je ono sto zelite i ponasajte se u skladu sa tim. Cuda su moguca i ona itekako mogu da uslede u vasem zivotu. Sve ostalo je na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Konacno ce pomracenje meseca oznaciti kraj jednog loseg perioda u vasem zivotu. Vi ste neko ko je prosao mnogo toga ali napokon su pred vama dani kada ljubav moze da pobedi. Vreme je da se fokusirate na ono sto vase srce zeli.

Stranice: 1 2