Vaga-mesecni horoskop za maj:Evo sta donose naredni dani!

Vaga-mesecni horoskop za maj:Evo sta donose naredni dani!

2. Maja 2023 0 By Dejana

Drage vage,evo prilike da saznate sta vas ceka u mesecu koji je upravo poceo…

 

POSAO

Mesec maj vama bas i nece biti mnogo talican kada je u pitanju posao. To ne znaci da cete patiti, i da necete imati novca, ali ovo ni u kom slucaju nije pravo vreme za novi posao. Dakle ako mastate i mislite o tome da promenite svoje radno mesto, znajte da sada nije pravo vreme za to.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Stvar je u tome sto vi imate kraj sebe osobe kojima verujete i sa kojima radite, a koje prema vama ni u kom slucaju nisu iskrene. Ni u kom slucaju ne bi ste smeli da dozvolite da oni saznaju vase planove. Nemojte nikome verovati tek tako jer je cinjenica da ste vi sada okruzeni ljudima koji su u stanju da vas lazu da vas vole, a prava istina je drugacija. Mnoge vase kolege i saradnici su zapravo ljubomorni na vas. Moguce je da ce neke vase ideje iskoristiti tako sto ce ih predstaviti kao svoje. Zato je jako vazno da ovaj mesec iskoristite tako sto cete se posvetiti sebi i fokusirati na svoje licne zelje i potrebe…

 

   LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Moramo da kazemo da je sada doslo pravo vreme za ljubav. Da ste vi znak koji ima stav i koji tacno zna sta je ono sto zeli. Ako ste sada slobodni znajte da ce to sasvim sigurno da se promeni do kraja ovog meseca. Vama maj moze da donese susret srodnih dusa i u to nema nimalo sumnje.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada ce vam krenuti na svim poljima. Vas ceka mesec kada cete doci do svog cilja i moci da kazete da ste dobili sve o cemu ste do sada samo mastali.

Moramo da kazemo kada je maj u pitanju da cete tek doci do svog cilja i osetiti svoju ljubav, i uveriti se da i za vas postoji srodna dusa…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2