Dnevni horoskop za petak,5.maj:Cestitamo ovom znaku zodijaka!

Dnevni horoskop za petak,5.maj:Cestitamo ovom znaku zodijaka!

4. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sjajno se osecate.Jedna osoba iz vase blizine sa vama zeli jos jednu sansu. Ako odlucite da joj je date onda imajte na umu da je sreca konacno nikada blize.

 

 SKORPIJA

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Ali,moguce je da ce ovog puta vama biti samo nahranjen ego, ali da ne zelite da produzite tu ljubavnu pricu.-

 

STRELAC

Samo nemojte odustajati od onog sto naumite.Vama ovaj petak moze da donese ostvarenje jedne velike zelje. Samo je bitno da slusate svoje srce jer su sada pred vama dani kada ce doci do toga da vam se jedna velika zelja ostvarila. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Samo je bitno da cinite onako kako vam nalaze vase srce. Ako ga pustite da vas ono vodi kroz  zivot, imajte na umu da iznenadjenja tek mogu da uslede.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani za srecu. Ovaj petak moze da donese mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Kada neko cini dobro onda pre ili kasnije za to bude i nagradjen.Razmislite o tome, jer slede promene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Moramo reci da ce ovaj petak doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Zasluzili ste to. Bice ovo dan kada ljubav moze da pobedi, a kada cete konacno doci do svog cilja. Nemojte da dozvolite da vam ponos bude vazniji od svega.

Stranice: 1 2