Dnevni ljubavni horoskop za 5.maj:Petak moze biti dan za srecu!

Dnevni ljubavni horoskop za 5.maj:Petak moze biti dan za srecu!

4. Maja 2023 0 By Dejana

Jos jedan petak je pred nama.  Kraj radne sedmice, ali i jedan novi pocetak za jednog znaka zodijaka…

 

 OVAN

Petak je pred nama i vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio sve ono o cemu je do sada samo mastao. Znak ste kojem je cela ova sedmica bila teska ali petak ce biti kao nagrada za svu vasu dobrotu i to je najvaznije od svega.

 

 BIK

Morate imati na umu da su sada pred vama dani za srecu. Vi ste neko ko ima stav i ko ume i zna da se bori za ono sto zeli. Bas  zato sto ste borac moguce je da ce ovaj dan biti prilika da dodjete do svog cilja i da se neke zelje ostvare.

 

BLIZANCI

Vrlo je vazno da znate da vas neko voli.  Da ste vi znak koji ce ovog dana dobiti dokaz necije ljubavi. Prosli ste mnogo toga ali sada su konacno pred vama dani za emocije. Treba da slusate svoje srce.

 

 RAK

Konacno su pred vama dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono o cemu ste mastali. Ono sto je bitno da naglasimo jeste da ce ovaj petak pre svega doneti ostvarenje vase velike zelje. Cinili ste dobro,red je da vam se dobrim i vrati.

 

 LAV

Ono sto je bitno da kazemo jeste da vas voli jedan rak. Da je odan, iskren, da vas voli iznad svega.  Na vama je da li cete toj osobi dati priliku ili ne, ali trebate  znati da je on neko ko bi mogao da vas usreci na jedan vama poseban nacin.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj petak biti sjajan za karijeru. Vama danas stize dugo ocekivani novac i moci cete da kazete da ste na ovom polju jako uspesni. Ali, kada pricamo o emocijama,znajte da nista nece biti jednostavno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2