Dnevni ljubavni horoskop za 5.maj:Petak moze biti dan za srecu!

Dnevni ljubavni horoskop za 5.maj:Petak moze biti dan za srecu!

4. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto je vazno da kazemo kada je u pitanju ovaj dan jeste da treba da znate da vas neko voli.  Da postoji neko ko je stalno u vasoj blizini, ali ko krije svoje emocije.  Itekako je u pitanju osoba koja treba da zna na cemu je sa vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Ljubomora bi mogla da vam napravi veliki problem. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da je sada konacno sve na vama. Vi ste znak koji je prolio more suza, ali moramo da kazemo da je samo pitanje dana kada cete moci da kazete da vam je ljubav dokazana.

 

STRELAC

Sve je u redu.Vi ste neko ko ume i zna da voli.Sledi vam sjajan period  a ovaj petak ce vama doneti jako lepe vesti.  Neko ste ko je mozda mnogo patio ali znajte da tek dolaze dani za iznenadjenja.  Vazno je da slusate svoje srce

 

 JARAC

Morate znati sta je ono sto zelite.  Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu.  Fokusirajte se na ono sto vam treba i ponasajte se u skladu sa tim.  Nekome ste jako dragi i neko zapravo jedva ceka da sa vama nastavi gde je stao.

 

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za ljubav. Samo je jako vazno da uzivate u onome sto imate i da slusate glas svog srca.  Vi ne mozete ni da zamislite koliko vas zapravo lepih stvari ceka u danima pred nama.

 

RIBE

Vazno je da kazemo da sledi petak za ljubav. Nemojte odustajati od onog sto zelite i nemojte mariti za tudja misljenja. Ako pustite da vas vodi vase srce znajte da cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja.

Stranice: 1 2