Dnevni horoskop za 7.maj:Nedelja iz snova za ova dva znaka zodijaka!

Dnevni horoskop za 7.maj:Nedelja iz snova za ova dva znaka zodijaka!

6. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vi ste neko ko zna sta hoce i vazno je da imate na umu da vam slede dani za ljubav. Vrlo je moguce da cete doci do svog cilja i moci da kazete da vam je neko dokazao svoju ljubav na delu. Fokusirajte se na ono sto zelite.

 

SKORPIJA

Ovo ce biti dani za ljubav. Dani za srecu i novi pocetak. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite. Neko vas voli svim srcem i neko je spreman da vam bude oslonac i podrska. Rame za plakanje.

 

STRELAC

Nedelja koja je pred nama vama donosi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Vi ste osoba koja je mnogo patila ali moramo da kazemo da je samo pitanje dana kada cete dobiti dokaz necije ljubavi. Kolo srece se okrece.

 

 JARAC

Bitno je da znate ko je osoba koja prema vama gaji emocije. Razmislite o svemu i imajte na umu da svakako da postoji neko ko je spreman da se bori za vas. Ako toj osobi date priliku, znajte da vam srece nece faliti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Treba da razmislite o svemu i da se zapitate sta je ono sto vam zapravo treba za srecu.  Vama slede iznenadjenja.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za ljubav. Samo je vazno da imate na umu da cete moci da kazete da ste dobili sve do cega vam je stalo. Sreca vam kuca na vrata posle svega.

 

Stranice: 1 2