Dnevni ljubavni horoskop za 7.maj:Bitno je da neko slusa svoj razum!

Dnevni ljubavni horoskop za 7.maj:Bitno je da neko slusa svoj razum!

6. Maja 2023 0 By Dejana

 Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima!

 

OVAN

Razum ovog puta jeste u pravu, ma koliko god se vi tome opirali. Ono sto moramo da kazemo jeste da su sada pred vama dani kada vas cekaju neke velike odluke. Znajte da neko iz vase proslosti mnogo misli o vama.

 

BIK

Morate znati sta je ono sto zelite. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas, razmislite o daljem toku desavanja jer od vas sada zaista zavisi mnogo toga.

 

BLIZANCI

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jedan rak je iskren u svojim namerama sa vama. Mozda se vama to tako ne cini ali je izvesno da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Sve ostalo je sada na vama.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da vas neko voli. Da imate nekoga ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje. Vi ste znak kojem sledi mogucnost ostvarenja jedne vase velike zelje. Samo ostanite ono sto jeste.

 

LAV

Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite. Samo nemojte odustajati od svog cilja. Vi ste znak koji je prolio more suza ali ova nedelja moze da donese jedan novi i lepsi pocetak.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

DEVICA

Nedelja je pred nama. Vi ste neko kome sledi mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dakle,ovaj dan ce vama doneti ono o cemu ste dugo mastali. Bitno je da znate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2