Vodolija-mesecni horoskop za maj:Vreme je za kraj dilema,i pravo vreme za akciju!

Vodolija-mesecni horoskop za maj:Vreme je za kraj dilema,i pravo vreme za akciju!

6. Maja 2023 0 By Dejana

  Ono sto moramo da kazemo jeste da je ovo mesec kada je mnogo toga moguce…

 

 POSAO:

Kada je u pitanju mesec maj, vi ste znak koji ce bez imalo sumnje mnogo da radi. To je ono sto moramo da kazemo. Imate velika ocekivanja, ali vazno je da razmislite o tome sta je zapravo vas krajnji cilj. Mnoge vodolije ce tokom ovog meseca dobiti jednu veliku ponudu. Mozda ce to biti sve ono o cemu ste mastale, ali isto tako, moguce je da ce ovo da vas uplasi. Da ce odgovornost koja vas ceka  biti toliko velika da ce vam delovati da joj niste dorasli. Morate da razmislite o svemu. Da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Nekada je jako vazno znati da od nekih stvari moramo odustati zato sto jednostavno zelimo i ocekujemo previse. Kada pricamo o karijeri, maj vam nece biti mesec kada ce biti problema, ali isto tako, morate naci komromis. Bice vam velika greska ako se fokusirate samo na karijeru, dok vam privatni zivot na neki nacin ispasta…

 

 LJUBAV

AKO STE SLOBODNI

Mesec maj ce biti prilika da vam krene na bolje. Dakle nema nimalo sumnje da ce ovo biti mesec kada cete moci da kazete da ste pronasli svoju srodnu dusu.

Kada se neko trudi kao vi, kada neko ima toliko veliko srce onda pre ili kasnije i pronadje svoju srodnu dusu. Izvesno je da ste vi neko ko je prolio mnogo suza zbog ljubavi ali sada svemu tome konacno dolazi kraj. I vi cete tek moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima, i da ste dobili sve ono o cemu ste do sada samo mastali.

Vazno je da imate na umu da je bitno da idete ka svom cilju jer nekada poslednji pokusaj moze da vas odvede tamo. Ukratko receno, mozda vam je sada srce slomljeno ali imajte na umu da je vrlo moguce da ce doci do toga da se pojavi osoba koja ce vam ga izleciti…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2