Dnevni horoskop za ponedeljak,8.maj:Bitno je da znate da je i nemoguce moguce!

Dnevni horoskop za ponedeljak,8.maj:Bitno je da znate da je i nemoguce moguce!

7. Maja 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da znate sta je ono sto zelite. Neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Treba da razmislite o tome da li zelite da prastate i nastavite tamo gde ste stali.

 

 SKORPIJA

Bice ovo dani za ljubav. Jako je vazno da kazemo da cete dobiti ono sto zelite. Ponedeljak koji je pred nama moze da bude dan za ostvarenje jedne velike zelje. Fokusirajte se na sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ovo ce biti sjajan period za vas. To je ono sto je vazno da znate.Razmislite o svemu i posvetite se sebi. Treba da znate da neko iz vase proslosti sa vama zeli jos jednu sansu. Itekako su cuda moguca.

 

 JARAC

Ma koliko da vam sada nije lako, treba da znate da nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje. Vi ste znak koji je mnogo patio ali tek dolaze dani kada ce sve doci na svoje. Vazno je da slusate glas svog srca.

 

 VODOLIJA

Bice ovo sjajan period za vas. Cela nova sedmica maja ce vama biti jako talicna. Kada je u pitanju ovaj ponedeljak, znajte da je i nemoguce moguce za vas. Nemojte ocekivati mnogo i moci cete da kazete da ste dobili sve.

 

 RIBE

Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao. Itekako je vazno da uzivate u onome sto imate jer su sada promene na korak od vas.

Stranice: 1 2