Zeni koju su povredili oni kojima je verovala,koje je najvise volela…

Zeni koju su povredili oni kojima je verovala,koje je najvise volela…

10. Maja 2023 0 By Dejana

Logicno je da mislis da ti niko nije prijatelj i da te niko na svetu ne voli na nacin na koji bi ti sama zelela da budes voljena. Ali, nemoj da dizes ruke od ljubavi. Nemoj da odustajes od sebe i od svoje srece samo zato sto si do sada nailazila samo na one koji su pogresni. Nemoj…

Ti si zena koja je jaca nego sto deluje. Ti si zena koja mnogo toga moze, i mnogo toga  jos ima da da i da ponudi.

I onda kada odlucis da odes od osoba koje su za tebe pogresne, tek ces tada moci da kazes da si pronasla one koje su prave.

Okreni ledja onima koji su lagali. Okreni ledja onima koji su samo pricali da im je stalo, a nikada nije bilo. Samo im okreni ledja i ostani ono sto jesi,a to je dobar covek.

Verovatno si na tezi nacin naucila lekciju i sada mislis da nikada neces moci da kazes da si srecna ali gresis. Sve ce na kraju biti dobro, jer ako nije dobro, onda nije kraj.

Samo, nauci da cenis sebe, ako zelis da te cene drugi. I samo budi jaka i istrajna i budi zena koja zna kada je vreme da ode. Kada je vreme da nekome kaze ne.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Zelja ti je da volis i da te vole, i da imas nekoga na koga mozes da se oslonis, i nekoga ko je spreman da ti bude i ljubav i podrska, i oslonac… Zelja ti je… I znaj, jednom ce ta ista zelja biti tvoja predivna stvarnost. Jednom ces ti moci da kazes da je tvoja proslost bila bolna i teska, ali da ti je sadasnjost predivna. Nemoj nikada  da odustajes od sebe, odustani od ljudi koji te nisu znali voleti.

Stranice: 1 2