Kineski horoskop za maj:Jednom znaku ce srce biti slomljeno kao nikada ranije!

Kineski horoskop za maj:Jednom znaku ce srce biti slomljeno kao nikada ranije!

11. Maja 2023 0 By Dejana

 Vazno je da kazemo da dolaze dani za promene…

 

 OVAN

Maj ce vama biti mesec kada je i nemoguce moguce. Posle niza suza i razocarenja, vi bi ste mogli da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Fokusirajte se na sebe i svoje zelje i sve ce doci na svoje.

 

BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas neko voli.Da postoji neko ko je spreman da vam bude oslonac i podrska, i neko ko ce vam u svemu pomoci. Dakle, vama ce maj biti mesec kada  mnogi problemi mogu da budu reseni.

 

BLIZANCI

Vazno je da ne ocekujete mnogo. Vi ste neko ko ce tek moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Posle niza suza i razocarenja ce osmeh konacno biti na vasem licu. Jasno je da nema sumnje da vam sledi sjajan period.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RAK

Ono sto treba da znate jeste da vas voli jedan rak. Da je odan i iskren i da je spreman da vam bude podrska na svaki moguci nacin. Posvetite se sebi i uzivajte u svim lepim stvarima koje vas sada cekaju. Mnogo toga je moguce.

 

 LAV

Vazno je da se fokusirate na ono sto zelite. Postoji neko iz vase proslosti ko sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Da li cete toj osobi dati jos jednu sansu, to je samo na vama. No, maj moze biti jako zanimljiv.

 

 DEVICA

Bitno je da kazemo da mnogo toga zavisi od vas. Vi ste neko koga cekaju trenuci za pamcenje. Ovo ce zapravo biti dani za ostvarenje nekih vasih ciljeva, a sve ostalo je samo na vama. Morate biti uporni.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2